Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

29/07-2/08 θα είμαστε κλειστά

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Service υπολογιστή: Και τώρα τι κάνουμε;

Κι εκεί που κάθεσαι αμέριμνα και χαίρεσαι με τις φωτογραφίες, τα αρχεία μουσικής, τις ταινίες και ένα σκασμό προγράμματα που έχεις σετάρει στον υπολογιστή σου ή στο laptop, πατάς ένα πρωί το κουμπί να ανοίξεις το μηχάνημα και δεν ανταποκρίνεται...Πρόσφατα λοιπόν, έπαθα τον κακό τον πανικό με αυτό ακριβώς που σου περιγράφω δίοτι όπως και πολύ από εσάς, ο υπολογιστής σας "έχει όλη σας την προίκα". Με τον πέρασμα των 5 λεπτών πανικού, άρχισα να ηρεμώ και να σκέφτομαι τις λύσεις. Αφού δοκίμασα τα κλασικά (να βγάλω το βύσμα και να το ξαναβάλω, να φυσήξω τους ανεμιστήρες πίσω και φυσικά να του δώσω την καθιερωμένη σφαλιάρα σαςν άλλος Γιάννης Μπέζος στους απαράδεκτους) σκέφτηκα τον ξάδερφό μου ο οποίος εργάζεται σε μία εταιρεία που αναλαμβάνει να έρθει στο χώρο σου, να δει τον υπολογιστή και να στον επισκευάσει. Με ένα απλό τηλέφωνο! Έτσι, αφού εμένα τα παιδιά με βοήθησαν μέσα σε 24 ώρες κάνοντας back up και βρίσκοντας τα αρχεία που μου είχαν σβηστεί με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το laptop μου, σκέφτηκα να σου γράψω τα στοιχεία τους σε περίπτωση που τους χρειαστείς (κάτι που απεύχομαι αλλά δεν μπορείς να τα βάλεις με τα μηχανήματα του διαβόλου, όπως συνήθιζε να λέει η γιαγιά μου!!!).

Η εταιρεία ονομάζεται 24PC και αναλαμβάνει με κόστος μόνο 39€ να κάνει όσα εσύ δεν μπορείς! Η υπηρεσία 24 PC Privilege καλύπτει όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Kαλείτε στο 801 11 00 400 (με αστική χρέωση) ή στο 210 5779985, Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 20:30 και Σάββατο 08:30 - 14:30,  κλείνοντας άμεσα ραντεβού με έναν εξειδικευμένο τεχνικό τους.

Η υπηρεσία χρεώνεται μόλις €39 (συμπερ. ΦΠΑ) για όλες τις εργασίες που καλύπτονται. Όσο δύσκολη κι αν είναι η βλάβη, όσος χρόνος κι αν χρειαστεί για την αποκατάστασή της, η χρέωση είναι πάντα 39€! Και σε περίπτωση που η βλάβη είναι αδύνατο να αποκατασταθεί, εσείς δεν πληρώνετε ούτε ένα ευρώ (απαλλάσσεστε κι από τη χρέωση της υπηρεσίας)!
Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.24pc.gr ή πάτα το banner δεξιά!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα SHARE για να ενημερώσεις και τους φίλους σου! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ