Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Κακοποίηση γυναικών: Οι διάσημοι φίλοι μας λένε ΟΧΙ!

Μπορεί ο νους μας να μη το χωράει αλλά συμβαίνει. Σήμερα, το 2011 υπάρχουν ακόμα γυναίκες στις οποίες ασκείται βία. Όλοι μας, επιβάλλεται, όταν πέφτει στην αντίληψή μας κάποιο γεγονός να το καταγγέλουμε. 

Ο W.I.N. HELLAS (Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών), στο πλαίσιο της κινητοποίησης για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης κατά της βίας και υπέρ της ενδυνάμωσης και προστασίας των γυναικών, προχώρησε στην έκδοση του Ημερολογίου W.I.N HELLAS 2011. Για άλλη μια χρονιά οι φίλοι του W.I.N HELLAS ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού ημερολογίου που θα υπενθυμίζει σε όλους μας τη σημασία της προστασίας των γυναικών, καθώς και της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φαινομένων της βίας και της κακοποίησης των γυναικών.  

Δημοφιλείς προσωπικότητες από το χώρο της showbiz και του αθλητισμού, φωτογραφήθηκαν αφιλοκερδώς από τον Σπύρο Πώρο που βρίσκεται ενεργά συμπαραστάτης στο έργο του Οργανισμού από την ίδρυσή του. Το θέμα του ημερολογίου είναι «Σχέσεις Προστασίας» και οι «πρωταγωνιστές» την κάνουν εικόνα δημιουργώντας ζευγάρια δίνοντας και αυτοί με τη σειρά τους το δικό τους μήνυμα για τις κακοποιημένες γυναίκες.  

Πρωταγωνιστές του ημερολογίου είναι οι: 

Άννα Βίσση & Djibril Cisse 

Ζαν Αλέν & Τζουλιέτ Μπούμσονγκ, 

Σωτήρης Νίνης & Σίσσυ Χρηστίδου 

Ναταλία Γερμανού & Άκης Ζήκος 

Μαρία Μπακοδήμου & Φώτης Σεργουλόπουλος 

Έρικα Πρεζεράκου & Γιούρκας Σεϊταρίδης 

Γρηγόρης Αρναούτογλου & Δήμητρα Τσακίρη 

Sebastian Letto & Δούκισσα Νομικού 

Δέσποινα Καμπούρη & Γιάννης Μπουρούσης 

Κατερίνα Καινούργιου & Drew Nicholas 

Mike, Sarah & Mikey Batiste 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου & Παναγιώτης Βασιλόπουλος 

Λυδία Παπαιωάννου & Δημήτρης Ουγγαρέζος 

Για το εξώφυλλο του Ημερολογίου φωτογραφήθηκαν οι Άννα Βίσση και Djibril Cisse, οι οποίοι θα είναι και οι πρέσβεις καλής θελήσεως του Οργανισμού για την επόμενη χρονιά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια καθώς και ο διεθνούς φήμης αθλητής που είναι γνωστοί για τη φιλανθρωπική τους δράση, δηλώνουν έτοιμοι να στηρίξουν το έργο του W.I.N. HELLAS για την ενημέρωση του κοινού κατά βίας και υπέρ της προστασίας των γυναικών.  

Συνοδοιπόρος στην προσπάθεια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού W.I.N Hellas είναι η Always ένα brand συνώνυμο της γυναικείας προστασίας. Η Always στόχο έχει να παρέχει απόλυτη προστασία και αίσθηση σιγουριάς στις γυναίκες στις δύσκολες ημέρες του μήνα. Ο W.I.N Hellas από την άλλη, έχει κύριο στόχο την πρόληψη και προστασία των γυναικών από κάθε μορφής βίας, την ενδυνάμωση τους και την υποστήριξη τους προκειμένου να προχωρήσουν στη ζωή τους. Παρέχοντας ψυχοκοινωνική στήριξη μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, βοηθά τις γυναίκες που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον, να αντιμετωπίσουν την κακοποίηση και ότι αυτή προκαλεί - όπως χαμηλή αυτοπεποίθηση, κατάθλιψη, έντονο στρες - βοηθώντας τις να νιώσουν ξανά σιγουριά και ασφάλεια. Η Always και ο W.I.N Hellas ενώνουν τις δυνάμεις τους ακόμα μια φορά στο ετήσιο ημερολόγιο με στόχο να τονώσουν στις γυναίκες το αίσθημα της προστασίας και σιγουριάς ό,τι κι αν συμβεί!   

Το Ημερολόγιο θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2011, ένθετο στο περιοδικό HELLO των Εκδόσεων Λυμπέρης. 
Δες μερικές από τις φωτογραφίες backstage! 

 

  

Μαρία

 

Ναταλία

 

Sebastian

 

 Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE! 


Κακοποίηση γυναικών: Οι διάσημοι φίλοι μας λένε ΟΧΙ!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ