Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Νέος Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 συλλεκτικά φουλάρια της NICOLA DE MAIN και 10 συλλεκτικές συσκευασίες Nivea Soft

Η αγαπημένη μας Nivea με ιστορία, πλέον, πάνω από 100 χρόνων και προϊόντα που ξυπνούν παιδικές αναμνήσεις -εμένα τουλάχιστον από την λατρεμένη μου γιαγιά- συνεργάζεται με την ταλαντούχα βρετανίδα σχεδιάστρια Nicola De Main για την αγαπημένη ενυδατική κρέμα Nivea Soft, την κρέμα για τις  "μοδάτες" φίλες που είναι ιδανική για το σώμα, το πρόσωπο αλλά και τα χέρια αφού ενυδατώει βαθιά, προσφέροντας μεταξένια απαλότητα. Η Nivea Soft αποτελεί την ιδανική λύση για τις νέες κοπέλες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την την περιποίηση της επιδερμίδας τους και να βιώσουν την εμπειρία NIVEA!

H νέα δημιουργική συνεργασία, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας συλλεκτικής σειράς υψηλής αισθητικής, κατευθείαν από το ατελιέ της νεαρής βρετανίδας σχεδιάστριας!
χαρούμενα, ανέμελα και νεανικά σχέδια εμπνευσμένα από εικόνες της καθημερινότητας, κάνουν την εμφάνισή τους στις συσκευασίες της NIVEA Soft δίνοντας τους ένα νέο ύφος φρέσκο, ρομαντικό, ονειρικό, παραμυθένιο.

nivea-soft-packshots συνεργασία με Nicola De Main

Κι εμείς, δεν θα μπορούσαμε παρά να εξασφαλίσουμε για εσάς τις συλλεκτικές συσκευασίες και όχι μόνο!

10 τυχερές (κύριοι, κι εσείς μπορείτε να παίξετε ώστε να τα δωρίσετε σε αγαπημένο σας πρόσωπο) θα κερδίσουν μία συλλεκτική συσκευασία ΚΑΙ ένα φουλάρι της σχεδιάστριας με το αντίστοιχο μοτίβο ώστε να νιώθετε την απαλότητα Nivea Soft, τόσο στο δέρμα σας όσο και γύρω από το λαιμό!

2 υπέροχα σχέδια: "τα πολύχρωμα φτερά της πεταλούδας" εμπνευσμένο από τις ψυχεδελικές τάσεις των 60's και τα "ονειρεμένα λουλούδια" εμπνευσμένο από την πορεία μίας χιονονιφάδας στο παγωμένο Λονδρέζικο χειμώνα!

Απαλότητα Nivea Soft αλλά και το πιο in fashion αξεσουάρ!

Τι λες; Θα παίξουμε; Άσε το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post από σήμερα Δευτέρα 12/11/2012 έως και την Παρασκευή 16/11/2012 στις 23:59 και μπες στην κλήρωση μας. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα!

 
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitterΑκολούθησέ μας

914

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ