Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. TA ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

29/07-2/08 θα είμαστε κλειστά

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οι καλύτεροι οροί προσώπου για να δοκιμάσεις το 2016

Κάθε χρόνο για τουλάχιστον 1 τρίμηνο δοκιμάζω νέα προϊόντα ομορφιάς. Το πρώτο ποστ της χρονιάς είναι αφιερωμένο στους ορούς προσώπου που δοκίμασα και ξεχώρισα και αξίζει να μάθετε κι εσείς.

Οι οροί προσώπου χρησιμοποιούνται πριν από την κρέμα και είναι απαραίτητοι καθώς τα δραστικά συστατικά των εταιρειών είναι περισσότερα, πιο ενεργά και έχουν την ικανότητα να μεταφέρονται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Κάθε φορά προσπαθώ να μην κάνω μεγάλες λίστες (νομίζω μία 5άδα είναι επαρκής). Για να μην χρονοτριβώ ας δούμε τη φετεινή λίστα με τους καλύτερους ορούς προσώπου για το 2016 και γιατί τους ξεχώρισα! Η σειρά των προϊόντων είναι τυχαία και δεν έχει μπει με σειρά προτίμησης.

Οι καλύτεροι οροί προσώπου 2016

καλύτεροι οροί προσώπου 2016

- O Yellow Rose Cellular Revitalizing Serum είναι ένας συμπυκνωμένος ορός προσώπου που βοηθάει τόσο στην ενυδάτωση όσο και στην αντιγήρανση του προσώπου.

καλύτεροι οροί προσώπου Yellow Rose Cellular Revitalizing Serum

Πολύ πλούσιος σε υαλουρονικό οξύ (3 διαφορετικούς μοριακού βάρους είδη υαλουρονικού οξέως) δεσμεύουν την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ εσωτερικά γεμίζουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επιπλέον, περιέχει ρεσβερατρόλη και αντιοξειδωτικές βιταμίνες καθώς και διάφορα πεπτίδια αντιγήρανσης (υπενθυμίζω ότι τα πεπτίδια έχουν αναγνωρισμένη δράση στην αντιγήρανση και στην διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας)

- Μέσα στον επόμενο μήνα με πολύ μεγάλη χαρά ξεκινάμε συνεργασία με την John Masters Organics. Όταν μου ζητήθηκε η γνώμη για διάφορα προϊόντα, ένα από τα προϊόντα που ζήτησα αμέσως να δοκιμάσω, ήταν ο John Masters Organics Vitamin C Anti-Aging Face Serum.

καλύτεροι οροί προσώπου 2016 John Masters Organics Vitamin C Anti-Aging Face Serum

Η βιταμίνη C είναι μία αντιοξειδωτική βιταμίνη πολύ σημαντική για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, την φωτεινότητα της επιδερμίδας, την καταπολέμηση των κηλίδων και των λεπτών γραμμών και φυσικά την αύξηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας. Καθώς είναι ιδαίτερα ευαίσθητη βιταμίνη, ακόμα και στο φως, λίγες εταιρείες έχουν καταφέρει να προσφέρουν αποτελεσματικά προϊόντα με ενεργή βιταμίνη C και το προϊόν αυτό είναι από τα πολύ καλά!

- Την Skinetics, τη γνώρισα την προηγούμενη χρονιά και τα προϊόντα της με εντυπωσίασαν. Στην γκάμα της με τις πλούσιες συνθέσεις, η Skinetics έχει 4 διαφορετικούς ορούς που μπορείς να δεις εδώ. Έχω ξεχωρίσει ιδιαίτερα τον Skinetics HA+Collagen Anti-age Serum.

καλύτεροι οροί προσώπου Skinetics HA+Collagen Anti-age Serum

Έναν εξαιρετικά συμπυκνωμένο ορό με ισχυρή αντιγηραντική δράση. Δεσμεύει την υγρασία, θεραπεύει, αναδομεί, αποκαθιστά την ελαστικότητα και συμβάλει στην ανανέωση των κυττάρων, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εξασφαλίζοντας δέρμα απαλό, λείο, σφρηγιλό και βελούδινο. Το διαλυτό θαλάσσιο κολλαγόνο βοηθά αποτελεσματικά στην μείωση των ρυτίδων και των γραμμών ηλικίας, παρέχει σύσφιξη και σφριγηλότητα στο δέρμα. Το εκχύλισμα πλακούντα σιταριού δρα αποτελεσματικά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της υγρασίας του δέρματος ενώ παράλληλα βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων παρέχοντας μια λεία και ομοιόμορφη υφή. Τα πολυπεπτίδια συμβάλουν στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ το εκχύλισμα καλαμποκιού βοηθά στην βελτίωση της χροιάς του δέρματος.

- Η Neal's Yard Remedies, τα τελευταία δύο χρόνια έχει περάσει σε άλλο επίπεδο με το λανσάρισμα της σειράς Intense αφού συνδύασε με μοναδικό τρόπο τα πργαματικά οργανικά καλλυντικά και την εξελιγμένη πράσινη επιστήμη. Ο ΝΕΟΣ ορός προσώπου Neal's Yard Remedies Frankincense Intense Concentrate Serum αποτελεί ότι πιο εξαιρετικό έχει βγάλει μέχρι τώρα η εταιρεία.

καλύτεροι οροί προσώπου 2016 Neal's Yard Remedies Frankincense Intense Concentrate Serum

Ο νέος ορός στοχεύει στους πιο σημαντικούς παράγοντες γήρανσης του δέρματος, όπως απώλεια υγρασίας και ενυδάτωσης, σφριγηλότητας, μείώση παραγωγής κολλαγόνου και μικροκυκλοφορίας, με άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Στη σύνθεσή του θα βρεις 100% περισσότερα πεπτίδια από την κρέμα Neal's Yard Remedies ΝΕΑ Frankincense Intense Age Defying Face Cream, βλαστικύτταρα γαρδένιας για αναγέννηση της επιδερμίδας, αντιγηραντικό λιβάνι και υαλουρονικό οξύ για εξαιρετική ενυδάτωση.

- Η Environ, πρωτοπόρος στα προϊόντα ανάπλασης της επιδερμίδας με καθαρές μορφές βιταμινών δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τους καλύτερους ορούς προσώπου 2016. Η σειρά Environ Ionzyme που απευθύνεται σε πιο ώριμα δέρματα ή σε αυτά που έχουν αυξημένες απαιτήσεις λόγω εκτεταμένης φωτογήρανσης, έχει το εξαιρετικό step up system με τους ορούς C-Quence Serums (1,2,3,4).

καλύτεροι οροί προσώπου 2016 Environ Ionzyme C-Quence Serum 1

Όπως και στη βασική step up σειρά, AVST, ξεκινάμε με το επίπεδο 1 και σταδιακά ανεβαίνουμε στα επόμενα επίπεδα καθώς το δέρμα πρέπει να συνηθίσει τις αυξανόμενες δόσεις βιταμινών. Περιέχει Τετραϊσοπαλμιτικός εστέρας του ασκορβικού οξέως (βιτ. C). Οξεϊκός εστέρας του ρετινοϊκού οξέως (βιτ. Α). Matrixyl® & Dermaxyl™. Βιταμίνη Ε. Λικοπίνη, Πράσινο τσάι. Εκχυλίσματα δενδρολίβανου και σόγιας. Κεραμίδιο 2 (ceramide).

Μπες τώρα στο www.beautypaths.eu και διάλεξε τον ορό προσώπου που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ